Back to top
Skip to main content
  • Slowly cooked octopus in its broth
Επίσημο Website
Εστιατόριο Tudor Hall, Αθήνα: +302103330265

Το Tudor Hall είναι βραβευμένο από το «Wine Spectator» με το Best Award of Excellence, με Χρυσό Σκούφο για έξι συνεχή χρόνια και με βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για τρεις φορές από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Η δημιουργική φαντασία του βραβευμένου με Michelin, Executive Chef Αστέριου Κουστούδη και του ταλαντούχου Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιά, συνθέτει γεύσεις με βάση τις πρώτες ύλες που προστάζει η εποχή. Ο ταλαντούχος Pastry Chef, Αλέξανδρος Κούφας, δημιουργεί ευφάνταστα γευστικά επιδόρπια για εσάς. 

 

Oι ελληνικές γεύσεις συνοδεύονται με μία ταιριαστή ποικιλία ελληνικών κρασιών, επιλεγμένα με γνώση και πάθος από τον Head Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη.

Αστέριος Κουστούδης
Αστέριος Κουστούδης
Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης, είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George. Βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
nikos-livadias.jpg
Νίκος Λειβαδιάς 
 
Ο έμπειρος Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, μετά την επιτυχία του στη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης, ξετυλίγει το ταλέντο και το πάθος του για τη σύγχρονη κουζίνα σε ένα εμπνευσμένο μενού για το εστιατόριο Tudor Hall.  Συνδυάζοντας ντόπια προϊόντα και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο και χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες καταφέρνει να αναδείξει στο μέγιστο την ποιότητα και τη γεύση τους. Τα τελικά πιάτα χαρακτηρίζονται από φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία fine dining. 
Ευάγγελος Ψωφίδης
Ευάγγελος Ψωφίδης

Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».

 

Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.

Best award of excellence 2018
Βραβεία & Διακρίσεις
Το εστιατόριο Tudor Hall βραβεύτηκε για έβδομη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο (Toque d'Or Award 2020) και έχει επίσης λάβει το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Επίσης, έχει καταφέρει να διακριθεί από το περιοδικό 'Wine Spectator' από το πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence'.