HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Τοματίνια Σαντορίνης, τσαλαφούτι, βατόμουρο τουίλ, ‘dashi’ ντομάτας και λάδι ‘shiso'
- 26
Vegetarian
Ταρτάρ από γαρίδες κοιλάδος με χαβιάρι, σάλτσα σόγιας, ‘kombu’ και ντρέσινγκ με φρούτα του πάθους
- 37
Σελινόριζα ψημένη σε αλάτι, χρένο, μήλο κονφί, ‘apple butter miso’, τρούφα και φουντούκια
- 26
Vegan
Τάρτα με καραμελωμένο πουρέ από λευκό κρεμμύδι, άγρια μανιτάρια, καπνιστό τυρί και πανσέτα, σπόροι μουστάρδας και σάλτσα ‘porcini’
- 27
‘Soft egg’ με σπανάκι, τραχανά, τρούφα και παλαιωμένη παρμεζάνα
- 28
Χτένια στα κάρβουνα με κρέμα μπαβαρουάζ, ψητά λευκά σπαράγγια και σαμπαγιόν από γκρέιπφρουτ
- 44
Ραβιόλι καραβίδας, φύλλα χρυσού και σάλτσα από φουά γκρα
- 46
ΨΑΡΙ
Καλκάνι στο μπάρμπεκιου, καρότο κονφί και πουρές, κόλιανδρο, τζελ μανταρίνι και σάλτσα ‘vadouvan’
- 57
Μπακαλιάρος με αστακό στον ατμό, ‘beurre blanc’ με τζίντζερ και εσπεριδοειδή, λάδι πιπεριάς τσίλι
- 58
Πεσκανδρίτσα με φινόκιο, πράσινο μήλο και σάλτσα με πράσινο κάρυ
- 57
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Φραγκόκοτα στήθος με ‘kimchi’, παντζάρι, μούρα, τσάτνεϊ εσαλότ και σάλτσα ‘gravy’
- 39
Σέλα αρνιού με μπόλια στα κάρβουνα, ρεβυθάδα, ‘harissa’ και σάλτσα αρνιού αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο
- 49
Wagyu striploin με πουρέ μαϊντανόριζας, σαμπαγιόν από καμμένο βούτυρο, γλυκάδι στα κάρβουνα, τρούφα και σάλτσα Périgueux
- 64
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
‘Vacherin Aux Agrumes’
- 15
Τραγανή μαρέγκα, τζελ εσπεριδοειδών με ελαιόλαδο, κρέμα γιαουρτιού, σορμπέ μελισσόχορτο, καραμελωμένες φλούδες από εσπεριδοειδή, σάλτσα με μέλι ανθέων και πορτοκάλι
Tatin Pommes Poires
- 15
Καραμελωμένα μήλα και αχλάδια με βανίλια και κανέλα, κρέμα αμυγδάλου με φαγόπυρο και Calvados, λεπτή βάφλα, σορμπέ μασκαρπόνε, αφρός αχλάδι με τζίντζερ και σαντιγύ με τυρί κρέμα
Chocolat Cru
- 16
‘Moelleux’ σοκολάτας με γλυκόριζα, τραγανή πραλίνα δημητριακών, μους μαύρης σοκολάτας, παγωτό αρωματισμένο με εσπρέσσο και αφρός σοκολάτας με βύνη
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 6
Degustation Μενού
Degustation Μενού
Bread & Butter
-
Chef's Welcome / Canapés
-
Ταρτάρ από γαρίδες κοιλάδος με χαβιάρι, σάλτσα σόγιας, ‘kombu’ και ντρέσινγκ με φρούτα του πάθους
-
J. & H. Selbach Bernkasteler Kurfürstlay Spätlese, 2022|Mosel, Germany|Riesling 100ml
Σελινόριζα ψημένη σε αλάτι, χρένο, μήλο κονφί, ‘apple butter miso’, τρούφα και φουντούκια
-
Scaperdas Fréres Hommage Brut Blanc de Noirs NV |PGI Macedonia, Greece| Xinomavro 100ml
Μπακαλιάρος με αστακό στον ατμό, ‘beurre blanc’ με τζίντζερ και εσπεριδοειδή, λάδι πιπεριάς τσίλι
-
Vaptistis Winery “Antara”, 2022 |PGI Cyclades, Greece|Assyrtiko 100ml
Σέλα αρνιού με μπόλια στα κάρβουνα, ρεβυθάδα, ‘harissa’ και σάλτσα αρνιού αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο
-
Domaine de la Solitude “Barberini”, 2022|Chateauneuf du Pape, France| Rhone Valley Blend 100ml
Σφακιανή πίτα με γαλομυζήθρα Κρήτης και μέλι ελάτης
-
Noisette
Τάρτα απο κρουασάν, μπισκουί φουντούκι, αφρός καραμέλας με ανθό αλατιού, τζελ από ‘καλαμάνσι’, παγωτό και κρέμα πραλίνας φουντουκιού
-
Royal Tokaji Aszú 6 Puttonyos, 2017|Tokaji, Hungary| Furmint 75ml
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη 85€ ανά άτομο
-
Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.