HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Σούπα ημέρας
- 19
Τοματίνια Σαντορίνης μαριναρισμένα με ‘dressing’ από ‘raspberry’, τσαλαφούτι, αβοκάντο και κόλιανδρο
- 19
Vegetarian
Μαγιάτικο με κουλί λιαστής ντομάτας, ελιά Καλαμάτας, φρέσκια ρίγανη και νερό ντομάτας
- 29
Σαλάτα με καπνιστό χέλι, πατάτες, κάππαρη, λεμόνι και αφρό μπραντάδας
- 31
Σκουμπρί με φοινόκιο, μύδια, σταφύλια
- 34
Καλαμάρι γεμιστό με μους ψαριού, αυγά ψαριού, μοσχολέμονο και σάλτσα από κρασί Μοσχοφίλερο
- 34
Καραβίδα ψητή και ταρτάρ με μήλο, κολοκύθι και σαμπαγιόν καραβίδας αρωματισμένη με φύκια της θάλασσας
- 38
Ριζότο με φιστίκι Αιγίνης, αυγοτάραχο και λεμόνι κονφί
- 29
ΨΑΡΙ
Μπακαλιάρος με γαρίδες κοιλάδος, σάλτσα βουτύρου και αυγά καπνιστής πέστροφας
- 53
Λαβράκι με υφές αγκινάρας, λάδι άνηθου και σάλτσα από ορό γάλακτος
- 49
Ψάρι ημέρας στη σχάρα με ψητά λαχανικά, παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι (200 γρ.)
- 51
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Στήθος κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής , πουρέ καρότου, πιπερόριζα , πραλίνα φουντούκι και σάλτσα κοτόπουλο
- 36
Αρνί ψητό, κους κους με βουβαλίσιο γάλα και αφρό καπνιστής μελιτζάνας
- 48
Κοπή κρέατος ημέρας με πατάτα ‘pavé’, πουρέ αρακά, ντομάτα κονφί, κουκουνάρι και σάλτσα με τρούφα και αχλάδι
- 55
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ από τον Chef Patissier Arnaud Larher
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ από τον Chef Patissier Arnaud Larher
Strawberry with basil
- 14
Κρέμα βασιλικού, μαρμελάδα και σορμπέ από φράουλα, τραγανή ζύμη με κάπαρη και ξινήθρα
Tarte Marrakech
- 14
Μπισκότο αμυγδάλου, γκανάζ με φιστίκι Αιγίνης, μαλακό μπισκότο, μαρμελάδα πορτοκάλι και σαντιγί με ανθόνερο
Tarte Babylone
- 14
Μπισκότο αμυγδάλου με ganache βατόμουρο και σαντιγί γιαούρτι
Tarte Tentation
- 14
Μπισκότο αμυγδάλου, γκανάζ με φρούτα του πάθους και βερίκοκα
Fraichier Citron
- 14
Μπισκουί λεμόνι με κρέμα λεμόνι, μαρμελάδα λεμόνι και μαρέγκα
Stevia
- 12
Μπισκουί σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, ‘crémeux’ βανίλιας και μους σοκολάτας με στέβια
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 5
Degustation Μενού
Degustation Μενού - 98€
Canapés
-
Παγωτό πατάτα με καλοκαιρινή τρούφα
-
Μαγιάτικο με κουλί λιαστής ντομάτας, ελιά Καλαμάτας, φρέσκια ρίγανη και νερό ντομάτας
-
Kechris “Roza” Retsina Xinomavro | 100ml
Μπακαλιάρος με γαρίδες κοιλάδος, σάλτσα βουτύρου και αυγά καπνιστής πέστροφας
-
Nychteri by Gaia, 2020. Assyrtiko, Aidani, Athiri | 100ml
Μοσχάρι με πατάτα ‘pavé’, πουρέ αρακά, ντομάτα κονφί, κουκουνάρι, ελιά πράσινη και σάλτσα με τρούφα και αχλάδι
-
1879 Boutari Legacy, 2016, Xinomavro | 100ml
Κρέμα βασιλικού, μαρμελάδα και σορμπέ από φράουλα, τραγανή ζύμη με κάπαρη και ξινήθρα
-
Alpha Estate “Omega”, 2018, Gewurztraminer, Malagouzia | 75ml
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη |40€ ανά άτομο
-

Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.