HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Μπαβαρουάζ ντομάτας, ελιές, κάππαρη, παγωτό κατίκι Δομοκού Π.Ο.Π. και κονσομέ ντομάτας
- 27
Vegetarian
Φρέσκος αρακάς στα κάρβουνα, κολοκύθι, στρατσιατέλα, χαβιάρι και σαμπαγιόν μυρωδικών
- 29
Αφρός μελιτζάνας, λουκάνικο, κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης και ‘tuille’ από λευκό κρεμμύδι
- 27
Γαρίδα ταρτάρ με κρέπα σόγιας, τσίλι, χαβιάρι, φρέσκο κρεμμύδι και σάλτσα αβοκάντο με ‘dashi’
- 38
Παλαμίδα, πίκλα αγγουριού, ακτινίδιο, φύλλα καπουτσίνο, γλιστρίδα και ντρέσινγκ με φιστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π.
- 37
Καραβίδα ψητή και ταρτάρ με γλάσο εσπεριδοειδών, πέρλες ρυζιού και σαμπαγιόν από το κοράλι της
- 47
Μπαρμπούνι ξηρής ωρίμανσης με ανανά, ντομάτα, ‘jalapeño’ και σάλτσα από κίτρινο κάρυ
- 45
ΨΑΡΙ
Μπακαλιάρος με αστακό στον ατμό, πιπερόριζα, λάδι τσίλι και σάλτσα βουτύρου με ‘yuzu kosho’
- 58
Καλκάνι με φινόκιο, φασολάκια, πίκλα σταφυλιού και σάλτσα αμυγδάλου
- 57
Φαγκρί με υφές αγκινάρας, κρίταμο, τσιτσίραβλα και σάλτσα κάππαρης
- 57
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Φραγκόκοτα στήθος, πουρές παντζάρι, βατόμουρα, αμάρανθος και σάλτσα πραλίνας με κεδροκούκουτσο
- 39
Χοιρινό καρέ με μπαχαρικά, καρότο κονφί και πουρέ, ψητό ροδάκινο, κουκουνάρι και σάλτσα μπύρας
- 49
Σέλα αρνιού στα κάρβουνα, μελιτζάνα, ‘harissa’ και σάλτσα αρνιού
- 49
Συνοδεύεται από πατατόψωμο και τερίνα αρνιού με πατάτα και γιαούρτι
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Chocolat
- 16
‘Moelleux’ με μαύρο κάρδαμο, κρέμα σοκολάτας με ελαιόλαδο, παγωτό σοκολάτα με μακροπίπερο, κρέπα φαγόπυρο, σοκολάτα σιφόν με ουίσκι, παγωτό με ανθόμελο
Fleur de Rhubarbe
- 16
Γκρέιπφρουτ ‘marshmallow’, μαρμελάδα φράουλα με ραβέντι και μαύρο λάιμ, σορμπέ ραβέντι, αφρός λεμονόχορτου και τραγανή μαρέγκα
Vanille 100%
- 16
‘Brioche feuilletée’, κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, αλμυρή καραμέλα βανίλιας, παγωτό βανίλια, ‘pain perdu’ και τραγανές φλούδες από καμμένο γάλα με βανίλια
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 6
Degustation Μενού
Degustation Μενού -160€
Chef's Welcome / Canapés
-
Tomato bavaroise, olives, capers, Katiki Domokou cheese P.D.O. ice cream and tomato ‘consommé’
-
Oenops Wines “Apla” Rose, 2024 / Drama, Greece/ Xinomavro, Mavroudi, Limniona 100ml
Παλαμίδα, πίκλα αγγουριού, ακτινίδιο, φύλλα καπουτσίνο, γλιστρίδα
και ντρέσινγκ με φιστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π.
-
F.X. Pichler ‘Loibner’, 2022 / Wachau DAC, Austria / Grüner Veltliner 100ml
Bread & Butter
-
Μπακαλιάρος με αστακό στον ατμό, πιπερόριζα, λάδι τσίλι
και σάλτσα βουτύρου με ‘yuzu kosho’
-
Vassaltis Vineyards, 2019 / PDO Santorini, Greece / Assyrtiko 100ml
Φραγκόκοτα στήθος, πουρές παντζάρι, βατόμουρα, αμάρανθος
και σάλτσα πραλίνας με κεδροκούκουτσο
-
Domaine de Montille Beaune 1er Cru ‘Les Sizies’, 2022 / Burgundy, France / Pinot Noir 100ml
Σκοτύρι Ίου με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς
-
Predessert ‘Main de Bouddha’, σορμπέ ανανά με λουΐζα και γρανίτα σαμπάνιας
-
Noisette
Τάρτα απο κρουασάν, μπισκουί φουντούκι, αφρός καραμέλας με ανθό αλατιού, τζελ από ‘καλαμάνσι’, παγωτό και κρέμα πραλίνας φουντουκιού
La Fraise
Μαρμελάδα από φράουλες σε ζύμωση, λεμόνι κονφί, ρόκα, κρέμα γιαουρτιού,
αφρός λικέρ St. Germain και σορμπέ βασιλικού με ‘jalapeños’
-
J. & H. Selbach Bernkasteler Kurfürstlay Spätlese, 2022 / Mosel, Germany / Riesling 100ml
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη 90€ ανά άτομο
-
Το μενού γευσιγνωσίας σερβίρεται ανά τραπέζι

Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.