HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Τοματίνια Σαντορίνης, τσαλαφούτι, αβοκάντο και ‘dressing’ από φρούτα του δάσους με κόλιανδρο
- 21
Vegetarian
Καρπάτσιο από λαυράκι με σάλτσα κουμ κουάτ, φύλλα καπουτσίνο και χαβιάρι
- 29
Επεξεργασία μανιταριών με πουρέ κάστανο και φουντούκι, τσάι με αρωματικά βότανα και τάρτα με παρμεζάνα ωρίμανσης και τρούφα
- 28
Vegetarian
Ριζότο από λευκά σπαράγγια με κρόκο αυγού κονφί, γραβιέρα Νάξου, λάδι από ‘chorizo’, πράσο και κάππαρη
- 29
Χτένια με πουρέ και ψητό κουνουπίδι, σταφίδες, σάλτσα από καρύδα και τουίλ μπαχαρικών
- 36
Λευκά σπαράγγια με καπνιστό χέλι, αμύγδαλο, χαβιάρι, νεροκάρδαμο και ζεστή ‘hollandaise’ με εσπεριδοειδή
- 35
Καραβίδα ταρτάρ και ψητή με κόλιανδρο, μοσχολέμονο, καβουρδισμένο φιστίκι και σαμπαγιόν καραβίδας
- 42
ΨΑΡΙ
Μπακαλιάρος με αστακό και καρότο, σάλτσα βουτύρου, αυγά καπνιστής πέστροφας και λάδι μυρωδικών
- 54
Γλώσσα με πουρέ σελινόριζας, σέσκουλα, λάπαθα και σάλτσα από αρωματικά βότανα
- 52
Καλκάνι με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, λαγόχορτο, φουντούκι και σάλτσα με σαφράν
- 52
ΚΡΕΑΣ
Στήθος από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με πουρέ μανιταριών, ελιά, κουκουνάρι, τρούφα και ραβιόλι γεμιστό με μπούτι και σάλτσα πορτσίνι
- 38
Μοσχαρίσια στηθοπλευρά με πατάτα πουρέ και κονφί , χειμωνιάτικη τρούφα και σάλτσα με φραγκοστάφυλο και κόκκινο κρασί
- 54
Αρνί χεράκι και σέλα, υφές μαϊντανόριζας, μπαχαρικά και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο
- 48
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Baba Exotique
- 14
Μπαμπάς σιροπιασμένος με ρούμι ζακάπα και μπαχαρικά, κρέμα με ‘brie’ και λευκή τρούφα, σορμπέ από φρούτα του πάθους
Madagascar
- 14
Μπισκουί βανίλιας με παλαιωμένο λάδι από βανίλια, κρέμα βανίλιας, καραμέλα και σορμπέ απο βανίλια Μαδαγασκάρης
The Grain
- 14
Τραγανή ζύμη κακάο με κρέμα σοκολάτας ‘guanaja’ αρωματισμένη με ‘earl grey’, πραλίνα ακατέργαστου κακάο, σιφόν σοκολάτας με πορτοκάλι, παγωτό από φαγόπυρο και καμμένο μπριός
Tarte Tatin
- 14
Καραμελωμένα μήλα με βανίλια, τόνκα και ελαιόλαδο, κρέμα από λευκό τυρί, σφολιάτα ‘sacristain’ και παγωτό με βανίλια Tαϊτής
Stevia
- 12
Μπισκουί σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, ‘crémeux’ βανίλιας και μους σοκολάτας με στέβια
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 5
Degustation Μενού
Degustation Μενού- 110€
Canapés
-
Παγωτό πατάτα με χειμωνιάτικη τρούφα
-
Ριζότο από λευκά σπαράγγια με κρόκο αυγού κονφί, γραβιέρα Νάξου, λάδι από ‘chorizo’, πράσο και κάππαρη
-
Ca’del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige | 100ml
Μπακαλιάρος με αστακό και καρότο, σάλτσα βουτύρου, αυγά καπνιστής πέστροφας και λάδι μυρωδικών
-
Mikra Thira Santorini, 2020 | 100ml
Στήθος από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με πουρέ μανιταριών, ελιά, κουκουνάρι, τρούφα και ραβιόλι γεμιστό με μπούτι και σάλτσα πορτσίνι
-
Alpha Estate Xinomavro Reserve Vieilles Vignes, 2019 | 100ml
Φύλλο κρούστας με κακάο, κρέμα από πραλίνα φουντουκιού, αφρό καραμέλας με καπνιστό αλάτι και παγωτό από πάστα φουντούκι
-
Cocchi “Storico” Vermouth di Torino | 75ml
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη |45€ ανά άτομο
-

Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.