HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Σούπα ‘Caldo Verde’ με αβοκάντο, αγγούρι, κολοκύθι, μπισκότο και παγωτό από κατίκι Δομοκού
- 21
Vegetarian
Τοματίνια Σαντορίνης με τουίλ ‘raspberry’, τσαλαφούτι και ντρέσινγκ ντομάτας
- 21
Vegetarian
Φλαν και πίκλα κολοκύθι, ντομάτα, ελιά, λάδι δυόσμου και ντρέσινγκ φέτας
- 21
Vegetarian
Μαγιάτικο ‘cured’ με ντομάτα κονφί, ξυλάγγουρο, φρέσκια ρίγανη και γρανίτα από πράσινη πιπεριά
- 29
Καραβίδα ψητή με σάλτσα από το κοράλι της και κους κους με βουβαλίσιο γάλα και λεμόνι
- 43
Μπαρμπούνι με αγκινάρα, καρότο, μελάνι σουπιάς, μάραθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα
- 38
Χτένια ψητά και σαμπαγιόν, σαλάτα και μπαβαρουάζ από φρέσκο αρακά και δυόσμο
- 37
ΨΑΡΙ
Μπακαλιάρος, φινόκιο, αλμύρα, αυγά καπνιστής πέστροφας και σάλτσα βουτύρου με ξινήθρα
- 54
Αστακός γεμιστός με χτένια, τζίντζερ, πουρέ και πίκλα καρότου και μπισκ αρωματισμένη με λεμονόχορτο
- 58
Γλώσσα γεμιστή με μους ψαριού, κίτρινο και πράσινο κολοκύθι, φύλλα καπουτσίνο και σάλτσα από Ασύρτικο κρασί
- 54
ΚΡΕΑΣ
Στήθος κοτόπουλο με τραγανό καλαμπόκι και πουρέ, πιπεριά τσίλι, αφρό πολέντα και σάλτσα κοτόπουλο
- 38
Σέλα αρνιού με υφές μελιτζάνας, ‘harissa’, πλιγούρι και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο
- 48
‘Wagyu striploin’ μόσχου με πράσινα σπαράγγια, εμουλσιόν μαύρου σκόρδου, πατάτα και σάλτσα καλοκαιρινής τρούφας
- 58
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Baba Exotique
- 14
Μπαμπάς σιροπιασμένος με ρούμι Zacapa και μπαχαρικά, κρέμα με ‘brie’ και λευκή τρούφα, σορμπέ από φρούτα του πάθους
Madagascar
- 14
Μπισκουί βανίλιας με παλαιωμένο λάδι από βανίλια, κρέμα βανίλιας, καραμέλα και σορμπέ απο βανίλια Μαδαγασκάρης
The Grain
- 14
Τραγανή ζύμη κακάο με κρέμα σοκολάτας ‘guanaja’ αρωματισμένη με ‘earl grey’, πραλίνα ακατέργαστου κακάο, σιφόν σοκολάτας με πορτοκάλι και τόνκα, παγωτό από φαγόπυρο και καμμένο μπριός
Vacherin ‘Peche Verveine’
- 14
‘Vacherin’ με μαρμελάδα από λευκόσαρκα ροδάκινα, μπύρα και κρόκο κοζάνης, σορμπέ από νεκταρίνια και λουίζα και σιφόν ροδάκινο - μοσχολέμονο
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 5
Degustation Μενού
Degustation Μενού
Bread & Butter
-
Chef’s Welcome / Canapés
-
Παγωτό από ντοματίνια Σαντορίνης, ελιά, κάπαρη, κρίταμο και αφρό από κατίκι Δομοκού
-
Χτένια ψητά και σαμπαγιόν, σαλάτα και μπαβαρουάζ από φρέσκο αρακά και δυόσμο
-
Baron de Ladoucette Comte Lafond Sancerre, 2022 | 100ml
Μπακαλιάρος με φινόκιο, αλμύρα, αυγά καπνιστής πέστροφας και σάλτσα βουτύρου με ξινήθρα
-
Karamolegos Winery Santorini, 2016 | 100ml
Σέλα αρνιού με υφές μελιτζάνας, ‘harissa’, πλιγούρι και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονοθύμαρο
-
Domaine Zafeirakis Limniona “Terracotta”, 2020 | 100ml
Predessert
-
Μους γιαούρτι με μασκαρπόνε, σορμπέ και μαρμελάδα φράουλα, μακροπίπερο, λεμονόχορτο, μαριναρισμένες φράουλες, αφρός από φράουλες και λευκό κρασί
-
Tenuta Il Falchetto Brachetto d’Acqui, 2021 | 100ml
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη |60€ ανά άτομο
-

Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.