HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Τοματίνια Σαντορίνης, τσαλαφούτι, βατόμουρο τουίλ, ντρεσινγκ από φρούτα του δάσους και κόλιανδρο
- 24
Vegetarian
Κουσκούς από βουβαλίσιο γάλα, αφρό πράσου με σχοινόπρασο, βάφλα ‘chorizo’ με κρόκο κονφί και παλαιωμένη γραβιέρα
- 25
Ταρτάρ από γαρίδες κοιλάδος με χτένια, χαβιάρι, λευκή σόγια και σάλτσα εσπεριδοειδή
- 38
Σελινόριζα ψημένη σε αλάτι, χρένο, μήλο κονφί, ‘apple butter’ μίσο, τρούφα και φουντούκια
- 25
Vegan
Καραβίδα ψητή και ταρτάρ, χαβιάρι, μους αβοκάντο, hollandaise με καρότο και μπαχαρικά ‘five spices’
- 44
Χτένια στα κάρβουνα, ριζότο τοπιναμπούρ, αφρός από πραλίνα φουντουκιού, ‘dukkah’ και τουίλ από μελάνι σουπιάς
- 42
Άγρια μανιτάρια εποχής μαγειρεμένα με δαμάσκηνα, ‘vadouvan’, φιστικοβούτυρο και τσάι μανιταριών με παρμεζάνα και τρούφα
- 29
Vegetarian
ΨΑΡΙ
Μπακαλιάρος με καρότο, αστακό, σάλτσα βουτύρου, αυγά καπνιστής πέστροφας και λάδι μυρωδικών
- 55
Καλκάνι με πατάτα, σαλάμι, καπνιστή πάπρικα, ελιά και σάλτσα μπουγιαμπέσας
- 56
Γλώσσα ποσέ σε αρωματικό βούτυρο, πουρέ λαγόχορτου και σάλτσα από Ασσύρτικο κρασί με φιστίκι Αιγίνης
- 55
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, στήθος με ‘duxelles’ μανιταριών, φτερούγες με τζίντζερ και τσίλι, ραβιόλι γεμιστό με μπούτι και κρέμα παρμεζάνας με σάλτσα πορτσίνι
- 39
Αρνάκι σέλα με μπόλια στα κάρβουνα, ‘harissa’, σιγομαγειρεμένο μπούτι με λιαστή ντομάτα, τερίνα σε ‘flat bread’ με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης
- 49
‘Wagyu striploin’ μόσχου με πράσινα σπαράγγια, σκόρδο, τερίνα πατάτας, ‘pommes soufflés’ και σάλτσα κρασιού με τρούφα
- 59
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Vanille 100%
- 14
Μπισκουί με παλαιωμένο λάδι βανίλιας, κρεμέ, σιφόν και παγωτό βανίλια, τραγανή ζύμη ‘gavotte’ με βανίλια, και καραμέλα βανίλιας με τόνκα
Chocolat Amer
- 14
Παγωτό σοκολάτας 70% με Αμαρίγιο τσίλι, πραλίνα φουντουκιού, τραγανό στρεζέλ με κακάο, ζεστός αφρός σοκολάτα με ουίσκι και ανθός αλατιού
Riz Au Lait Exotique
- 14
Μους από φιστικοβούτυρο, ρυζόγαλο με βανίλια, ζελέ με φρούτα του πάθους, τουίλ κρουασάν και παγωτό εσπρέσσο
L’ Automne
- 14
Τραγανό σαμπλέ φαγόπυρο με κρέμα κάστανο, μαρμελάδα από μαύρα μούρα, μαρέγκα φουντουκιού και παγωτό κάστανο με κονιάκ
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 5
Degustation Μενού
Degustation Μενού - 145€
Bread, Crackers & Butter
-
Canapés
-
Παγωτό πατάτας με τρούφα και σάλτσα από σαμπάνια
-
Ταρτάρ από γαρίδες κοιλάδος με χτένια, χαβιάρι, λευκή σόγια και σάλτσα εσπεριδοειδή
-
[G] Kir-Yianni Estate Vidiano Single Vineyard, Thrace, Greece 2021, | 100ml [W] F.E Trimbach “Cuvee Frederic Emile”, 2016, Alsace, France| 100ml
Μπακαλιάρος με καρότο, αστακό, σάλτσα βουτύρου, αυγά καπνιστής πέστροφας και λάδι μυρωδικών
-
[G] Karamolegos Winery, 2016, Santorini, Greece| 100ml [W] Querciabella “Batar”,2020, Toscana IGT, Italy| 100ml
Αρνάκι σέλα με μπόλια στα κάρβουνα, ‘harissa’, σιγομαγειρεμένο μπούτι με λιαστή ντομάτα, τερίνα σε ‘flat bread’ με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης
-
[G] Aivalis Estate “Le Sang de la Pierre”, 2021, Nemea, Greece |100ml [W] CVNE, Vinedos del Contino “Contino” Graciano, 2017, Rioja, Spain| 100ml
Σφακιανή πίτα με μυζήθρα, καρύδια και μέλι ελάτης
-
Mignardises
-
Μήλα ‘pink lady’ ‘tatin’ με βανίλια και τόνκα, καραμελωμένα μήλα ‘γκόλντεν’ με μπριός, παγωτό μασκαρπόνε και σιφόν λευκό τυρί
-
[G] UWC Samos “Nectar”, 2015, Samos Island, Greece| 75ml [W] Royal Tokaji Aszu 6 Puttonyos, 2017, Tokaji, Hungary| 75ml
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη [G] Greek Wines | 65€ ανά άτομο, [W] Wines of the world 130€ ανά άτομο
-
Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.