Η Ομάδα
Το Tudor Hall είναι βραβευμένο από το «Wine Spectator» με το Best Award of Excellence, με Χρυσό Σκούφο για έξι συνεχή χρόνια και με βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για τρεις φορές από το περιοδικό Αθηνόραμα.
Η δημιουργική φαντασία του βραβευμένου με Michelin, Executive Chef Αστέριου Κουστούδη και του ταλαντούχου Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιά, συνθέτει γεύσεις με βάση τις πρώτες ύλες που προστάζει η εποχή. Ο ταλαντούχος Pastry Chef, Αλέξανδρος Κούφας, δημιουργεί ευφάνταστα γευστικά επιδόρπια για εσάς.
Oι ελληνικές γεύσεις συνοδεύονται με μία ταιριαστή ποικιλία ελληνικών κρασιών, επιλεγμένα με γνώση και πάθος από τον Head Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη.
Ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, κρατά πλέον τα ηνία του εστιατορίου Tudor Hall στην καρδιά της Αθήνας και του ιστορικού ξενοδοχείου King George. Τα προηγούμενα χρόνια απολαύσαμε τις δημιουργίες του στο «Lycabettus Restaurant στην Οία, ενώ έχει επίσης εργαστεί από το 2007 στο Electra Palace, τη «Λιαστή» και το «Andronikos» στη Μύκονο, την «Κρήσσα Γη», το «Oozora» και το «Cinco».
Ο Νίκος Λειβαδιάς ξετυλίγει το ταλέντο και το πάθος του για τη σύγχρονη κουζίνα μέσα από το εμπνευσμένο μενού του εστιατορίου Tudor Hall συνδυάζοντας εγχώρια προϊόντα και νέες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο. Επιλέγει εξαιρετικές πρώτες ύλες και δημιουργεί πιάτα με μοναδικό χαρακτήρα αναδεικνύοντας στο μέγιστο τη γεύση και τη μοντέρνα εκδοχή των παραδοσιακών υλικών. Κάθε πιάτο αποτελεί έργο τέχνης με εκλεπτυσμένα χρώματα, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία.
Υπό την ηγεσία του Νίκου Λειβαδιά, το Tudor Hall Restaurant σημειώνει διαρκή επιτυχία, κατακτώντας πολλές διακρίσεις με αποκορύφωμα το πρώτο του αστέρι Michelin μέσα σε διάστημα δύο ετών. H διάκριση αυτή αντανακλά το πάθος και την αφοσίωση της ομάδας και προάγει την ελληνική κουζίνα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».
Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.
Επίσης, έχει καταφέρει να διακριθεί από το περιοδικό 'Wine Spectator' από το πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence'.