Η Ομάδα
Το Tudor Hall είναι βραβευμένο από το «Wine Spectator» με το Best Award of Excellence, με Χρυσό Σκούφο για έξι συνεχή χρόνια και με βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για τρεις φορές από το περιοδικό Αθηνόραμα.
Η δημιουργική φαντασία του βραβευμένου με Michelin, Executive Chef Αστέριου Κουστούδη και του ταλαντούχου Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιά, συνθέτει γεύσεις με βάση τις πρώτες ύλες που προστάζει η εποχή. Ο ταλαντούχος Pastry Chef, Αλέξανδρος Κούφας, δημιουργεί ευφάνταστα γευστικά επιδόρπια για εσάς.
Oι ελληνικές γεύσεις συνοδεύονται με μία ταιριαστή ποικιλία ελληνικών κρασιών, επιλεγμένα με γνώση και πάθος από τον Head Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη.



Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».
Από το 2006 εργάζεται για το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και από το 2009 ανέλαβε τη συντήρηση του Cellar καθώς και την δημιουργία και επιμέλεια της κάρτας κρασιών των εστιατορίων GB Roof Garden και GB Corner.

Επίσης, έχει καταφέρει να διακριθεί από το περιοδικό 'Wine Spectator' από το πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence'.