Back to top
Skip to main content
  • Slowly cooked octopus in its broth
Επίσημο Website
Εστιατόριο Tudor Hall, Αθήνα: +302103330265
Το εστιατόριο επιλέχθηκε μεταξύ των καλύτερων εστιατορίων στην Ελλάδα το 2018, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ενώ έλαβε πρόσφατα και το βραβείο Toques d'Or (Χρυσόι Σκούφοι 2018) από το περιοδικό Athinorama.
Αστέριος Κουστούδης
Αστέριος Κουστούδης
Executive Chef Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης, είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George. Βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Αλέξανδρος Κοσκινάς
Αλέξανδρος Κοσκινάς
Chef De Cuisine Ο Chef de cuisine του King George, Αλέξανδρος Κοσκινάς μετά από πολύχρονη επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική σκηνή των εστιατορίων απέκτησε δικαιωματικά τα ηνία του εστιατορίου Tudor Hall. Έχοντας εργαστεί στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, καθώς και σε πολλαπλά πεντάστερα resorts, γνωρίζει τι σημαίνει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων του, έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια από πασίγνωστα εστιατόρια όπως το ‘Café de la Paix' στο Παρίσι.
Ευάγγελος Ψωφίδης
Ευάγγελος Ψωφίδης
Head Sommelier Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».
Best award of excellence 2018
Βραβεία & Διακρίσεις
Το εστιατόριο Tudor Hall βραβεύτηκε για έκτη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο (Toque d'Or Award 2019) και φέτος για τρίτη φορά με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Επίσης, έχει καταφέρει να διακριθεί από το περιοδικό 'Wine Spectator' από το πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence'.