Back to top
Skip to main content
  • Slowly cooked octopus in its broth
Επίσημο Website
Εστιατόριο Tudor Hall, Αθήνα: +302103330265
Το Tudor Hall είναι βραβευμένο από το «Wine Spectator» με το Best Award of Excellence, με Χρυσό Σκούφο για έξι συνεχή χρόνια και με βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για τρεις φορές από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Η δημιουργική φαντασία του βραβευμένου με Michelin, Executive Chef Αστέριου Κουστούδη και του ταλαντούχου Chef de cuisine Αλέξανδρου Κοσκινά, συνθέτει γεύσεις με βάση τις πρώτες ύλες που προστάζει η εποχή. Ο πολυβραβευμένος Chef Pâtissier Arnaud Larher δημιουργεί γευστικά επιδόρπια, μαζί με τον μαέστρο του "ελληνικού" γλυκού Ευγένιο Βαρδακαστάνη.
οι ελληνικές γεύσεις συνοδεύονται με μία ταιριαστή ποικιλία ελληνικών κρασιών, επιλεγμένα με γνώση και πάθος από τον Head Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη.
Αστέριος Κουστούδης
Αστέριος Κουστούδης
Executive Chef Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης, είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George. Βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Αλέξανδρος Κοσκινάς
Αλέξανδρος Κοσκινάς
Chef De Cuisine Ο Chef de cuisine του King George, Αλέξανδρος Κοσκινάς μετά από πολύχρονη επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική σκηνή των εστιατορίων απέκτησε δικαιωματικά τα ηνία του εστιατορίου Tudor Hall. Έχοντας εργαστεί στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, καθώς και σε πολλαπλά πεντάστερα resorts, γνωρίζει τι σημαίνει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων του, έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια από πασίγνωστα εστιατόρια όπως το ‘Café de la Paix' στο Παρίσι.
Ευάγγελος Ψωφίδης
Ευάγγελος Ψωφίδης
Head Sommelier Ο Ευάγγελος Ψωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν εργάστηκε σαν εκπαιδευόμενος σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Αθήνα. Κατόπιν εργάστηκε στο εστιατόριο «48 The Restaurant».
Best award of excellence 2018
Βραβεία & Διακρίσεις
Το εστιατόριο Tudor Hall βραβεύτηκε για έκτη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο (Toque d'Or Award 2019) και φέτος για τρίτη φορά με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό Αθηνόραμα.

Επίσης, έχει καταφέρει να διακριθεί από το περιοδικό 'Wine Spectator' από το πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence'.