HomeΜενού
Μενού
ΜΕΝΟΥ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Σελινόριζα με φουντούκι, εμουλσιόν μαύρου σκόρδου και σάλτσα ‘apple miso’
Συνοδεύεται από τσάι σελινόριζας με ‘canelé’ φουντούκι
- 28
Vegetarian
Τάρτα καρότο, τσάτνεϊ με αποξηραμένο βερίκοκο, τραγανή κινόα και σάλτσα ‘vadouvan’
- 27
Vegetarian
Σπαράγγια φλαν και κονφί, ‘soft egg’, κρέμα παρμεζάνας και ‘hollandaise’
- 28
Vegetarian
Σολομός μπαλίκ, λάδι από φύκι ‘nori’, μπαβαρουάζ κουνουπίδι, χαβιάρι και γαλάκτωμα από χρένο
- 34
Παλαμίδα ‘cured’, αχλάδι, φύλλα νεροκάρδαμου και σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π.
- 38
Γαρίδα μαρινέ, πέπλο από σμέουρα, χαβιάρι, τζελ σαγκουίνι και ντρέσινγκ ‘raspberry ponzu’
- 38
Ραβιόλι γεμιστό με ουρά μόσχου, πίκλα μανιταριών, τρούφα και σάλτσα ‘bordelaise’ με ‘porcini’
- 36
ΨΑΡΙ
Φιλέτο γλώσσας με μους ψαριού και λεμόνι κονφί, σέσκουλο, σιτάρι, φινόκιο και σάλτσα βουτύρου με yuzu kosho
- 58
Μπακαλιάρος ποσέ σε αρωματικό βούτυρο, κρέμα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, σάλτσα σαμπάνιας με καπνιστό χέλι
- 57
Αστακός γεμιστός με χτένια, πουρές κολοκύθας με μανταρίνι και σάλτσα αστακού με λεμονόχορτο
- 62
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Κουνέλι στα κάρβουνα, λαγόχορτο με ‘custard’ από αρσενικό Νάξου Π.Ο.Π., ‘pithivier’ από μπούτι κονφί και τρούφα
- 47
Χοιρινό καρέ με πουρέ από καραμελωμένο κρεμμύδι, τραχανά, αφρό Μετσοβόνε Π.Ο.Π. και σάλτσα μπύρας και φασκόμηλο
- 49
Μοσχάρι Wagyu striploin, σάλτσα Tosazu , πατάτες ‘soufflé’ και αφρός πατάτας με τσάτνεϊ πράσου
- 65
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
‘Vacherin Aux Agrumes’
- 16
Τραγανή μαρέγκα, τζελ εσπεριδοειδών με ελαιόλαδο, κρέμα γιαουρτιού, σορμπέ μελισσόχορτο, καραμελωμένες φλούδες από εσπεριδοειδή, σάλτσα με μέλι ανθέων και πορτοκάλι
Tatin Pommes Poires
- 16
Καραμελωμένα μήλα και αχλάδια με βανίλια και κανέλα, κρέμα αμυγδάλου με φαγόπυρο και Calvados, λεπτή βάφλα, σορμπέ μασκαρπόνε, αφρός αχλάδι με τζίντζερ και σαντιγί με τυρί κρέμα
Chocolat Cru
- 16
‘Moelleux’ με φαγόπυρο και μαύρο κάρδαμο, κρέμα πικρής σοκολάτας με ελαιόλαδο, πραλίνα με δημητριακά και σίκαλη, παγωτό σοκολάτα με μακροπίπερο, κρέπα φαγόπυρο, σιφόν ζεστής σοκολάτας με ουίσκι, παγωτό με ανθόμελο
Επιλογή από παγωτά και σορμπέ
- 6
Degustation Μενού
Degustation Μενού - 165€/άτομο
Chef's Welcome / Canapés
-
Παλαμίδα ‘cured’, αχλάδι, φύλλα νεροκάρδαμου και σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης Π.Ο.Π.
-
Schiopetto Sauvignon, 2022 |Sauvignon Blanc|Collio DOC, Friuli-Venezia Giulia, Italy
Σελινόριζα με φουντούκι, εμουλσιόν μαύρου σκόρδου και σάλτσα ‘apple miso’
Συνοδεύεται από τσάι σελινόριζας με ‘canelé’ φουντούκι
-
Neudorf, 2023 |Pinot Gris|Nelson, New Zealand
Ψωμί & Βούτυρο
-
Φιλέτο γλώσσας με μους ψαριού και λεμόνι κονφί, σέσκουλο, σιτάρι, φινόκιο και σάλτσα βουτύρου με ‘yuzu kosho’
-
Estate Argyros ‘Cuvee Evdemon’, 2019 |Assyrtiko|PDO Santorini, Greece
Μοσχάρι Wagyu striploin, σάλτσα Tosazu , πατάτες ‘soufflé’
και αφρός πατάτας με τσάτνεϊ πράσου
-
Borgogno, 2021 |Nebbiolo|Barolo DOCG, Piedmont, Italy
Παρουσίαση ελληνικών τυριών
-
Predessert Γρανίτα πράσινου μήλου, σορμπέ λεμόνι με shiso, μαρέγκα τζίντζερ
-
Hazelnut
Τάρτα κρουασάν, μπισκουί φουντουκιού, crémeux και παγωτό πραλίνα φουντουκιού,
σιφόν αλατισμένης καραμέλας
-
Royal Tokaji Aszu 6 Puttonyos, 2017 |Furmint, Harslevelu|Tokaji, Hungary
Mignardises
-
*Προαιρετικές επιλογές συνοδευτικών κρασιών από τον Wine Manager Ευάγγελο Ψωφίδη 95€ ανά άτομο
-
Το μενού γευσιγνωσίας σερβίρεται ανά τραπέζι
Σύγχρονη Κουζίνα
Το εστιατόριο Tudor Hall ανανεώθηκε και σας περιμένει για να απολαύσετε στη καρδιά της πόλης, με θέα τη μαγευτική ιστορική κληρονομιά μας, πιάτα με μια μοντέρνα νότα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό συνδυασμό που με τόσο μεράκι επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Στόχος του είναι η δημιουργία μιας κουζίνας που να προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα. Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά και συνάδει με τα τοπικά προïόντα της εποχής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η βραβευμένη λίστα ελληνικών και διεθνών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο Head Sommelier του Ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.
